Продавець НВК "ГЛОБУС" розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1938 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 08:30 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (98) 911-00-31
Кошик

Чому кури дзьобають власні яйця?

Чому кури дзьобають власні яйця?

Чому кури дзьобають власні яйця? 

Перш за все, кури можуть почати дзьобати яйця через недостатню кількість кальцію. Яйця містять багато кальцію, і якщо курям його не вистачає в раціоні, вони починають «шукати» його у власних яйцях. 

Щоб цього не сталося, потрібно додавати до їхньої їжі подрібнену яєчну шкаралупу або спеціальні добавки з кальцієм. Якщо ж після цього кури все одно «їдять» яйця-однозначно кальцій погано засвоюється. 

В цьому випадку допоможе імуностимулююча кремнієва добавка «ЯЙКОДАР», адже саме кремній  допомагає курям ефективніше засвоювати кальцій. 

Також цей мінерал є необхідним для курей адже це : 
✅зміцнення кісток, 
✅підтримка росту пірʼя,
✅та підвищення імунітету. 

Споживаючи «ЯЙКОДАР» кури будуть продуктивнішими, а яйця міцнішими.

Інші статті
  • Природні способи боротьби з вошами та пероїдами у курей
    Природні способи боротьби з вошами та пероїдами у курей
    Паразити — справжня біда для будь-якого птахівника. Курячі воші та пероїди не лише викликають свербіж і стрес у птахів, а й знижують несучість, послаблюють імунітет і можуть навіть стати причиною захворювань.
    Повна версія статті
  • Чому натуральні засоби кращі для яєць і м’яса птиці
    Чому натуральні засоби кращі для яєць і м’яса птиці
    Сьогодні все більше людей прагнуть, щоб їжа, яку вони споживають, була не лише смачною, а й безпечною. Особливо це стосується домашніх яєць і м’яса птиці. Але навіть якщо кури ростуть “на городі”, якість їх продукції напряму залежить від умов утримання. І саме тут важливо розуміти: натуральний догляд за птицею — це основа здоров’я і чистоти кінцевого продукту.
    Повна версія статті